Nieuw! 3 Yogalessen met mudra’s

Ontdek de kracht van mudra’s! De handgebaren kunnen je helpen om fysieke en mentale klachten te verlichten, of ter stimulatie van innerlijke wijsheid en groei. Leer hun betekenis, effecten en hoe je ze kunt integreren in de Stoelyoga houdingen en meditaties.

In de bijbehorende digitale hand-out krijg je uitleg over wat mudra’s zijn en waarvoor je ze kunt gebruiken. Tijdens de drie yogalessen kun je zelf ervaren hoe je ze toepast in de houdingen en meditaties. Tezamen vormt dat een mooi geheel. De lessen zijn bedoeld ter inspiratie voor je eigen beoefening en voor wanneer je ze wil inzetten tijdens het lesgeven. Nieuwsgierig? Geef jezelf dit lessenpakket cadeau.

Voor wie is dit lessenpakket over mudra’s bedoeld?

  • Iedereen die meer wilt weten over mudra’s en hun toepassing in yogahoudingen en meditaties.
  • Yogaleraren, beweegagogen en sportdocenten die inspiratie zoeken voor hun lessen.

Er is geen ervaring met yoga nodig. Voor ieder moment is er een geschikte yogales om te beoefenen. Je kunt dit alleen doen of samen met anderen – het enige wat je nodig hebt is een stoel. Als je regelmatig aan (stoel)yoga doet, dan zijn de vele voordelen van lange duur!

Geen abonnement maar éénmalig € 20,- voor drie video lessen van een uur en een online reader over mudra’s van 42 pagina’s.

Direct bestellen
mudra's

Belangrijk!

Mensen met lichamelijke klachten zijn soms onzeker of yoga wel geschikt voor hen is. Bij het beoefenen van de houdingen is het van belang je grenzen te (leren) kennen en te respecteren. Een houding mag je bijvoorbeeld wel voelen, maar hij mag nooit pijn doen. Pijn is een teken van het lichaam dat je te ver bent gegaan. Doe elke houding daarom rustig en met aandacht. Blijf voelen. Het is belangrijk om te onthouden dat iedere beweging bijdraagt aan een gezond lichaam. Bij twijfel of pijn is het aangeraden om een arts te raadplegen.

Bestel ‘3 lessen Stoelyoga met mudra’s’ en geniet van de lessen

  • Oefen waar en wanneer je wilt
  • 3 volledige video yogalessen
  • Uitgebreide te downloaden hand-out met prachtige foto’s van fotograaf Harold Pereira
  • Houd levenslang toegang tot de lessen.
  • Doe mee middels je smartphone, tablet, computer of TV.
mudra's
Direct bestellen

Dank Paula & Patty voor deze prachtige lessen. Nadat ik ze eerst zelf gevolgd heb geef ik ze nu door aan mijn leerlingen. Ook zij zijn enthousiast.

Annechie

Deze lessen komen echt binnen. Het heeft mij bewuster gemaakt van mijn eigen zwakke en sterke punten. Ik denk bewuster na en pas de deugden meer toe.

Monique

Door een ongeluk zit mijn vriendin in een rolstoel en kan ze niet meer mee naar de yogales. Jullie maken het voor ons weer mogelijk om samen weer aan yoga te doen.

Pieter

Over docent:

Paula Jap Tjong is gecertificeerd yogadocent en stressmanagementtrainer met een passie voor lesgeven. Met het platform Stoelyoga-Nederland.nl zet zij zich in om mensen uit te nodigen om te blijven bewegen en regelmatig te ontspannen, een must voor welzijn en vitaliteit.

 

Zoek je meer inspiratie voor jouw yogalessen? Bekijk dan ook eens ons Deugden Stoelyogalespakket. Deugdenyoga is een mix van Hatha, Kundalini en Dru yoga waarbij iedere les een innerlijke kwaliteit – een deugd – centraal staat. Door tijdens ademhaling- en yogaoefeningen bewust aandacht te schenken aan deugden zoals vreugde, kracht en liefde leer je deze eigenschappen steeds beter toe te passen in je dagelijkse leven. Waardoor je meer harmonie, lichtheid en vreugde in je leven zal ervaren. Patty Jongemaets en Paula Jap Tjong maakte zeven yogalessen met de deugden: ‘dankbaarheid, eenvoud, kracht, liefde, moed, vreugde en zorgzaamheid’.