Deze bruisende stad aan de Nederlandse kust, biedt een scala aan mogelijkheden voor yoga-liefhebbers die op zoek zijn naar rust, ontspanning en innerlijke balans. We hebben de leukste en fijnste plekken voor je op een rijtje gezet.

yoga in den haag

The Conscious Club Den Haag

Gelegen in het hart van de stad, biedt “The Conscious Club Den Haag” een diverse reeks yogalessen voor alle niveaus. Met ervaren leraren die verschillende stijlen onderwijzen, van Vinyasa tot Hatha en zelfs Kundalini, is dit een plek waar je je yogapraktijk kunt verdiepen, ongeacht je ervaring.

Yoga Minds

Een serene oase in het midden van de stad, “Yoga Minds” staat bekend om zijn holistische benadering van yoga en welzijn. De focus ligt hier niet alleen op de fysieke houdingen, maar ook op meditatie en ademhalingsoefeningen. Het is een perfecte plek voor diegenen die een diepere verbinding met zichzelf willen ervaren.

Balanzs

Met meerdere locaties in Den Haag, waaronder in het historische centrum en nabij het strand, biedt Balanzs een breed scala aan lessen, variërend van power yoga tot yin yoga. Deze studio staat bekend om zijn gastvrije sfeer en professionele instructeurs, wat het tot een favoriete bestemming maakt voor zowel beginners als gevorderde yogi’s.

Bedrijfsyoga

Steeds meer bedrijven in Den Haag erkennen de voordelen van yoga op de werkvloer. Bedrijfsyoga wordt aangeboden als een manier om stress te verminderen, het welzijn van werknemers te bevorderen en de teamgeest te versterken. Informeer naar de mogelijkheden en vraag hier een offerte aan voor een yogales bij jou op het werk.

Yoga voor Senioren

Yoga is voor iedereen. Speciaal voor senioren met een fysieke beperking of mensen die moeite hebben met balans is Stoelyoga een fantastisch vorm om yoga te beoefenen. De houdingen zijn zittend en staand met behulp van de stoel. Vul hier je postcode in om te zien waar bij jou in de buurt les wordt gegeven.

Strand

Wat is er beter dan yoga beoefenen met de zilte zeelucht en het geluid van golven op de achtergrond? Geniet van de elementen en kom in je flow op het mooie strand van Den Haag. Dit kan bij verschillende yogascholen zoals Beach Bliss Strandyoga van Aurora van den Berg, Karina Delfos en Nathalie Gerards. Elke ochtend behalve op zaterdagochtend bij Strandpaviljoen Pier 32. Van begin mei tot begin oktober op het Zuiderstrand tussen strandpaal 6 en 7 op het Pieter Pauluspad. Of boek je les bij Helder Yoga op strandafslag 12 bij La Cantina, je vindt je ze bij de Helder Yoga beach vlag. Vanaf april geven zij al buiten yoga.

yoga in den haag strand

Paleistuin

De weelderige Paleistuin biedt een oase van rust midden in de stad en wordt iedere zondag vanaf mei t/m september omgetoverd tot een yoga paradijs. Elke zondag van 10.30 tot 11.30 uur geeft Zsoka Bernard in de Paleistuin, een park tussen Paleis Noordeinde en de Prinsessewal in Den Haag gratis les. Deze lessen zijn populair, er doen ruim 200 yogaliefhebbers mee dus wees op tijd voor een goed plekje.

Bikram yoga

Houd je van de warmte dan is Bikram yoga echt iets voor jou. De vast reeks van  26 Hatha Yoga houdingen voer je uit in een ruimte van +/- 40 graden Celsius. Bekijk hier de 26 houdingen en boek direct een les bij MyYoga aan de Prins Hendrikplein 2, 2518 JA Den Haag, 070 365 2202. Al hun lessen worden gegeven door gecertificeerde Bikram Yoga instructeurs die zijn afgestudeerd aan geaccrediteerde lerarenopleidingen. Dat betekent dat onze docenten een intensieve opleiding van 500+ uur hebben gevolgd.

Yoga voor hardlopers

Is hardlopen jouw favoriete sport? Kijk dan eens naar Yoga4running, dit is de eerste organisatie in Nederland die door de jarenlange samenwerking en kennisuitwisseling met sportfysiotherapeuten en yoga-specialisten, een programma ontwikkeld heeft voor hardlopers. Het pioniersschap heeft geleid tot erkenning van instituten als de Atletiekunie. Yoga4running biedt de ideale training voor iedere sporter die serieus met zijn sport bezig is en het optimale uit zichzelf wil halen. Geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren sporter.

Yogacentrum Den Haag

Yogacentrum Den Haag is een kleinschalige studio in de wijk Bezuidenhout. De lessen vinden plaats in groepen van maximaal 12 personen. Of je nu gevorderd bent of een beginner, je kunt altijd instromen. Je kunt hier terecht voor Hatha, Yin yoga voor ouderen, yoga voor mannen, pilates, klankmeditatie, yoga nidra en stilte wandelingen.

Op Yoga in Den haag vindt je nog veel meer yogascholen en kan je recensies van andere lezen of er zelf een achterlaten natuurlijk. Yoga in Den Haag | De beste yogascholen en yogastudio’s (2024) (yogavandaag.com)

Yoga den haag centrum

Schrijf je in voor de online cursus en dompel je onder in de wereld van Stoelyoga

 • Direct toegang tot de hele online cursus.
 • E-book Stoelyoga voor iedereen met meer dan 150 oefeningen
 • Twee audio geleide meditaties voor diepe ontspanning.
 • Negen videolessen over Stoelyoga.
 • 100% online, onbeperkt en 24/7 toegang.
 • € 165,- incl. BTW voor de gehele cursus.
Direct bestellen

Onderwerpen die aan bod komen in de training:

 • Oefenen met asana’s op en rond de stoel
 • Ontspanning op de stoel
 • 10 Stoelyoga dansen
 • Gezichtsyoga
 • Mudra’s, yoga voor de handen
 • Hoe stel je een les samen
 • Do-In massage voor extra activatie doorbloeding en energiestroming

Bekijk hier alvast een gratis stoelyoga trainingsles