Klein gebaar, groot effect!

Ben je op zoek naar een meerwaarde binnen je werk in de zorg, je vrijwilligerswerk of voor diegene voor wie je mantelzorger bent? Tijdens deze interactieve workshop leer je een veilige en eenvoudige hand- en onderarm massage geven. Deze liefdevolle aanraking zorgt niet alleen voor verbinding, rust en ontspanning maar verzacht ook eventuele pijnklachten en angst.

“Zelf ervaren is ontspannend en leerzaam”

Wat leer je?

  • De juiste houding voor zowel gever als ontvanger.
  • Verschillende massage technieken door ze te geven en te ontvangen
  • Hygiëne en contra-indicaties.
  • Masseren met respect en echte aandacht.

Voor wie is de workshop bedoeld?

  • Zorgprofessionals
  • Mantelzorgers
  • Vrijwilligers
  • Iedereen die een massage wilt leren geven aan zijn of haar dierbaren.
leer-handmassage-geven

Data: 22 juni = vol. Er zijn nog vier plekken op 19 oktober 2024

Tijd: 10.00-13.00 uur

Investering: € 30,- flesje olie, hand-out, thee, koffie, lekkers en pompoen of tomatensoep

Locatie: Badhoevedorp

Workshop voor zorginstellingen

Deze workshop wordt ook in zorginstellingen gegeven waar zorgprofessionals, vrijwilligers en familieleden van bewoners gezamenlijk kunnen deelnemen. Voor meer informatie en tarieven mailt u naar info@stoelyoga-nederland.nl

Belangrijk!

Omdat van iedere deelnemer de handen worden gemasseerd, is het van belang dat ze in gezonde conditie zijn. Helaas kan je niet meedoen wanneer er sprake is van koorts, open wonden, ontstekingen, schimmels, wratjes of huidaandoeningen. Bij reuma of  artrose kan een handmassage juist verlichtend werken. Twijfel je? Neem dan gerust contact met mij op voordat je je inschrijft.

Aanmelden

Wil jij leren hoe je mensen een hand- en onderarmmassage geeft? Mail je naam, telefoonnummer en de gewenste datum naar info@stoelyoga-nederland.nl

Ervaringen van deelnemers:

Het geeft mij zoveel voldoening om mijn cliënten net dat beetje extra aandacht te kunnen geven!”

Els – zorgmedewerkster

Zo dankbaar dat ik deze handmassage heb geleerd. Mijn vader heeft dementie en een gesprek voeren gaat helaas niet meer. Zo voelen mijn bezoekjes aan hem extra waardevol”.

Annemiek – mantelzorger

Binnen onze zorginstelling zien we de handmassages als waardevolle aanvullende zorg. We zien niet alleen onze cliënten genieten maar ook onze zorgverleners.

handmassage