Stoelyoga voor soepele en ontspannen medewerkers

Om binnen bedrijven de kwaliteit van het werk hoog en het energieniveau op peil te houden, is het belangrijk om de dag te onderbreken met korte ontspan- en oplaadmomenten. Stoelyoga geeft het brein de rust die het nodig heeft voor goed denkwerk en creativiteit. Even afstand nemen van de hectiek van de dag, ontspannen en weer opladen om de dag energiek te vervolgen. De oefeningen helpen je om stil te staan bij jezelf en te luisteren naar de signalen van je lichaam. Zo werk je preventief en word je eerder bewust van opgebouwde spanning en fysieke klachten.

Stoelyoga Nederland & Vlaanderen heeft 350 yogadocenten die wekelijks Yoga Momenten verzorgen bij bedrijven. Gewoon in werkkleding en op een stoel. Er is geen fitheid vereist, iedereen kan meedoen. Er is geen investering nodig, het kan gewoon plaatsvinden in een vergaderruimte of op de werkvloer. Duizenden medewerkers hebben inmiddels de voordelen van yoga mogen ervaren. Denk aan stressvermindering, verbeterde bloedcirculatie, meer focus en innerlijke rust.

Stoelyoga is als losse workshop af te nemen tijdens een vitaliteit of training dag of in traject vorm.

  • Aantal deelnemers in overleg
  • Duur: 15-60 minuten

Ruim 250 bedrijven hebben de voordelen van Stoelyoga inmiddels ervaren waaronder de medewerkers van:

       

Neem contact op of vul onderstaand formulier in voor meer informatie en prijzen.

  • Actief in heel Nederland
  • Je kunt je gewone kleding aanhouden
  • Vermindert stress en verbeterd het concentratievermogen
  • De grootste van heel Nederland
Neem contact op!

Stoelyoga voor bedrijven – meer informatie

Leuk dat je geïnteresseerd bent in wat stoelyoga voor jouw bedrijf kan betekenen. Vul hieronder jouw contactgegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.