Stoelyoga Utrecht

Onze online lessen bieden je de kans om deel te nemen aan stoelyoga in het hart van Utrecht, een verfrissende manier om je te verbinden met zowel je lichaam als geest, ongeacht waar ter wereld je je bevindt. Stoelyoga dient als jouw toegangspoort tot innerlijke rust en welzijn, en dit alles in de betoverende sfeer van Utrecht.

Stoelyoga Utrecht

Stoelyoga Utrecht, waar je ook bent

Of je nu geniet van de bruisende atmosfeer van Utrecht of elders op deze aarde vertoeft, Stoelyoga biedt een veelzijdige en toegankelijke vorm van yoga die geschikt is voor mensen van alle niveaus. Wat het zo bijzonder maakt, is dat het jou de vrijheid biedt om te oefenen waar en wanneer het jou het beste uitkomt, zonder enige beperkingen of ongemakken.

Je kunt thuis, in je vertrouwde omgeving, moeiteloos een moment van rust en beweging creëren, waarbij je de volledige voordelen van Stoelyoga kunt omarmen. Maar ook op kantoor, in die drukke werkomgeving, kun je ontsnappen aan de hectiek en een paar minuten investeren in je eigen welzijn. Stoelyoga past perfect in je dagelijkse routine, en het enige wat je nodig hebt is een stoel en een internetverbinding om deel te nemen aan onze online lessen.

En zelfs wanneer je onderweg bent, op reis of in een nieuwe stad, hoef je Stoelyoga niet achter te laten. Onze online Stoelyoga-lessen reizen met je mee, zodat je altijd en overal kunt genieten van de rustgevende en versterkende effecten van yoga. Op deze manier brengen we de inspiratie van Utrecht naar jou, waar je je ook bevindt in de wereld. Je kunt de rijke yogatraditie van deze stad ervaren, zelfs als je fysiek ver weg bent. Stoelyoga biedt een flexibele en veelzijdige manier om yoga te beoefenen en de voordelen ervan te integreren in je dagelijks leven, ongeacht je locatie. Het is een reis naar innerlijke rust en welzijn die jou volgt, waar je je ook bevindt.

Internationale Gemeenschap van Stoelyogi’s

Onze online Stoelyoga-lessen verwelkomen deelnemers vanuit de hele wereld, waaronder enthousiaste Stoelyoga-beoefenaars uit Utrecht. Dit brengt een wereld van diversiteit en inspiratie naar onze gemeenschap. Het biedt je een uitgelezen kans om te profiteren van verschillende perspectieven en benaderingen van Stoelyoga, die elk de diepte van deze tijdloze praktijk weerspiegelen.

Onze instructeurs fungeren als ervaren gidsen op je Stoelyoga-reis en nodigen je uit om Stoelyoga te verkennen, ongeacht waar ter wereld je je bevindt. Of je nu in Utrecht bent, ergens anders in Nederland, of je aan de andere kant van de wereld bevindt, je kunt moeiteloos deelnemen aan onze Stoelyoga-lessen en genieten van de verrijkende ervaring die Stoelyoga te bieden heeft. Stoelyoga verbindt mensen, ongeacht de fysieke afstand, en opent de deur naar innerlijke balans en welzijn, ongeacht je locatie. Het is een kans om de Utrechtse Stoelyoga-energie te omarmen, zelfs vanuit de verste uithoeken van de wereld.

Stoelyoga in Utrecht

Stoelyoga-lessen in Utrecht

Onze online Stoelyoga-lessen in Utrecht zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Of je nu een vroege vogel bent of de voorkeur geeft aan avondsessies, we bieden diverse lestijden. Stoelyoga past zich aan jouw schema aan, zodat je kunt genieten van de voordelen van yoga op het moment dat jou het beste uitkomt.

Stoelyoga biedt je de kans om op een handige en effectieve manier te groeien en te gedijen, waar je je ook bevindt. Het is jouw persoonlijke reis naar innerlijke balans en welzijn, met een subtiele verwijzing naar het inspirerende Utrecht.

Schrijf je in voor de online cursus en dompel je onder in de wereld van Stoelyoga

 • Direct toegang tot de hele online cursus.
 • E-book Stoelyoga voor iedereen met meer dan 150 oefeningen
 • Twee audio geleide meditaties voor diepe ontspanning.
 • Negen videolessen over Stoelyoga.
 • 100% online, onbeperkt en 24/7 toegang.
 • € 165,- incl. BTW voor de gehele cursus.
Direct bestellen

Onderwerpen die aan bod komen in de training:

 • Oefenen met asana’s op en rond de stoel
 • Ontspanning op de stoel
 • 10 Stoelyoga dansen
 • Gezichtsyoga
 • Mudra’s, yoga voor de handen
 • Hoe stel je een les samen
 • Do-In massage voor extra activatie doorbloeding en energiestroming

Bekijk hier alvast een gratis stoelyoga trainingsles