Stoelyoga Amsterdam

Door onze online lessen kun je in het bruisende hart van Amsterdam stoelyoga volgen, een verfrissende manier om jezelf te verbinden met lichaam en geest, waar je ook bent. Stoelyoga is jouw toegangspoort tot innerlijke rust en welzijn, zelfs in de sfeervolle omgeving van Amsterdam. Ontdek het zelf!

Stoelyoga Amsterdam

Stoelyoga Amsterdam, Waar je ook bent

Of je nu in het bruisende Amsterdam vertoeft of ergens anders op de wereld bent, Stoelyoga biedt een veelzijdige en toegankelijke vorm van yoga die geschikt is voor mensen van alle niveaus. Het mooie ervan is dat het jou de vrijheid geeft om te oefenen waar het jou het beste uitkomt, zonder gedoe of beperkingen.

Thuis, in je vertrouwde omgeving, kun je met gemak een moment van rust en beweging creëren, waarbij je de voordelen van Stoelyoga volledig kunt omarmen. Maar ook op kantoor, in die drukke werkomgeving, kun je even ontsnappen aan de hectiek en een paar minuten investeren in je eigen welzijn. Stoelyoga past perfect in je dagelijkse routine, en je hebt slechts een stoel en een internetverbinding nodig om deel te nemen aan onze online lessen.

En zelfs als je onderweg bent, op reis of in een nieuwe stad, hoef je Stoelyoga niet achter te laten. Onze online Stoelyoga-lessen reizen met je mee, zodat je altijd en overal kunt genieten van de rustgevende en versterkende effecten van yoga. Op deze manier brengen we de inspiratie van Amsterdam naar jou, waar je je ook bevindt in de wereld. Je kunt de rijke yogatraditie van deze stad ervaren, zelfs als je fysiek ver weg bent. Stoelyoga biedt een flexibele en veelzijdige manier om yoga te beoefenen en de voordelen ervan te integreren in je dagelijks leven, waar je ook bent. Het is een reis naar innerlijke rust en welzijn die jou volgt, ongeacht je locatie.

Internationale gemeenschap van stoelyogi’s:

Onze online Stoelyoga-lessen verwelkomen deelnemers van over de hele wereld, waaronder Amsterdam. Dit geeft je de kans om te profiteren van verschillende perspectieven en benaderingen van Stoelyoga. Onze instructeurs bieden mogelijkheden om Stoelyoga te verkennen, ongeacht waar ter wereld je bent! Zo kun je dus gemakkelijk onze Stoelyoga lessen volgen in Amsterdam.

Onze instructeurs fungeren als ervaren gidsen op je Stoelyoga-reis en nodigen je uit om Stoelyoga te verkennen, ongeacht waar ter wereld je je bevindt. Of je nu in Amsterdam bent, elders in Nederland, of zich bevindt aan de andere kant van de wereld, je kunt gemakkelijk deelnemen aan onze Stoelyoga-lessen en profiteren van de verrijkende ervaring die Stoelyoga te bieden heeft. Stoelyoga verbindt mensen, ongeacht de afstand, en opent de deur naar innerlijke balans en welzijn, waar je je ook bevindt. Het is een kans om de Amsterdamse Stoelyoga-energie te omarmen, zelfs vanuit de verste uithoeken van de wereld.

Stoelyoga in Amsterdam

Flexibel Leerrooster

Onze online Stoelyoga-lessen in Amsterdam zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen. Of je nu een vroege vogel bent of de voorkeur geeft aan avondsessies, we bieden diverse lestijden. Stoelyoga past zich aan jouw schema aan, zodat je kunt genieten van de voordelen van yoga op het moment dat jou het beste uitkomt.

 

Stoelyoga Amsterdam biedt je de mogelijkheid om op een handige en effectieve manier te groeien en te bloeien, waar je je ook bevindt. Het is jouw persoonlijke reis naar innerlijke balans en welzijn, met een subtiele verwijzing naar de inspirerende stad Amsterdam.

Schrijf je in voor de online cursus en dompel je onder in de wereld van Stoelyoga

 • Direct toegang tot de hele online cursus.
 • E-book Stoelyoga voor iedereen met meer dan 150 oefeningen
 • Twee audio geleide meditaties voor diepe ontspanning.
 • Negen videolessen over Stoelyoga.
 • 100% online, onbeperkt en 24/7 toegang.
 • € 165,- incl. BTW voor de gehele cursus.
Direct bestellen

Onderwerpen die aan bod komen in de training:

 • Oefenen met asana’s op en rond de stoel
 • Ontspanning op de stoel
 • 10 Stoelyoga dansen
 • Gezichtsyoga
 • Mudra’s, yoga voor de handen
 • Hoe stel je een les samen
 • Do-In massage voor extra activatie doorbloeding en energiestroming

Bekijk hier alvast een gratis stoelyoga trainingsles