Ben jij op zoek naar meer fysieke en mentale ontspanning? Bekijk onze twee boeken!

Nieuw! Het boek over yoga voor mensen met dementie

Yoga voor mensen met dementie
Geschreven door: Paula Jap Tjong

Ben jij beweegprofessional of mantelzorger en wil je op een veilige manier met mensen met dementie bewegen en ontspannen? Dan biedt dit handboek je alle handvatten die je nodig hebt! Paula laat heel duidelijk zien hoe je yoga kunt geven op een manier die past bij de behoeften en mogelijkheden van mensen met dementie; ook via de bijbehorende mp3-geleide meditaties en videolessen. Stoelyoga is voor ouderen met dementie nog beter dan andere vormen van lichaamsbeweging en zelfs muziektherapie, zo laat recent onderzoek zien. Yoga bevordert niet alleen de lichamelijke conditie, maar geeft mensen ook een moment van rust in het hier en nu. Juist die mindfulness en ademoefeningen blijken goed te werken tegen depressie, hoofdpijn, stress en slapeloosheid.

Een deel van de opbrengst van het boek gaat naar Alzheimercentrum Amsterdam UMC

€ 49,95 nú gratis verzending in Nederland.
Voor België geldt € 5,- verzendkosten in plaats van € 8,90.

Bestel direct

Hét complete Stoelyoga boek!

Blijf fysiek & Mentaal fit met Stoelyoga
Geschreven door: Paula Jap Tjong

Zou je vaker ontspannen willen zijn? Heb je last van stijve spieren en zit je meer dan zes uur per dag? Dan is Stoelyoga dé methode om fysiek en mentaal fit te blijven. Stoelyoga maakt het lichaam sterk, soepel en ontspannen en geeft een goed gevoel. Het bevordert de bloedcirculatie, heft blokkades op en stimuleert het immuunsysteem. Zo blijft je lichaam vitaal en je geest rustig. Iedereen kan meedoen, ook als je minder mobiel bent. Geen fitheid of lenigheid vereist. Omkleden is niet nodig. Als ontspan- en oplaadmoment op je werk of voor beweging en ontspanning thuis.

€ 29,95 nú gratis verzending in Nederland.
Voor België geldt € 5,- verzendkosten in plaats van € 8,90.

Bestel direct

Wil je zien hoe je met alle houdingen en series uit dit boek lessen samenstelt? Vloeiend van de ene houding overgaat naar een volgende? Trakteer jezelf dan op een online lessenpakket en ontvang € 5,- korting op het boek. 

Zij gingen je reeds voor….

“Wat een compleet boek! Ik was op zoek naar meer ontspanning en beweging tijdens werk en dat heb ik nu gevonden. Heb mijn collega’s nu ook aan de stoelyoga gekregen.”
Blijf fysiek & Mentaal fit met Stoelyoga
– Isabel, oktober 2019
stoelyoga voor hartpatiënten

Over de auteur Paula Jap Tjong

Paula Jap Tjong is gecertificeerd yogadocent en opgeleid in verschillende stromingen. Zij heeft honderden mensen opgeleid tot stoelyogadocent en duizenden mensen les gegeven in yoga en meditatie. Nederland telt inmiddels 300 openbare leslocaties. Een mooie start, maar nog lang niet genoeg om aan de vraag te voldoen.

Om mijn kennis over Stoelyoga nog verder te kunnen verspreiden heb ik een boek geschreven dat de basis van Stoelyoga uitlegt en waarin toegankelijke oefeningen staan om meteen zelf aan de slag te kunnen.

Bestel Stoelyoga boek
Bestel Yoga & Dementie boek

Zij gingen je reeds voor….

“Ik wil u bedanken voor dit mooie boek. Het is duidelijk geschreven met mooie foto’s. Ik heb het online lessenpakket erbij besteld en doe nu elke ochtend een les mee op mijn computer. Merk nu twee maanden bezig en al een stuk soepeler.”
Blijf fysiek & Mentaal fit met Stoelyoga
-Theo, november 2019