Ben jij op zoek naar meer fysieke en mentale ontspanning?

Koop hét Stoelyoga boek!

Blijf fysiek & Mentaal fit met Stoelyoga
Geschreven door: Paula Jap Tjong

Zou je vaker ontspannen willen zijn? Heb je last van stijve spieren en zit je meer dan zes uur per dag? Dan is Stoelyoga dé methode om fysiek en mentaal fit te blijven. Stoelyoga maakt het lichaam sterk, soepel en ontspannen en geeft een goed gevoel. Het bevordert de bloedcirculatie, heft blokkades op en stimuleert het immuunsysteem. Zo blijft je lichaam vitaal en je geest rustig. Iedereen kan meedoen, ook als je minder mobiel bent. Geen fitheid of lenigheid vereist. Omkleden is niet nodig. Als ontspan- en oplaadmoment op je werk of voor beweging en ontspanning thuis.

€ 29,95  inclusief verzendkosten.

Gebruik de code “Boek2020” en ontvang het boek voor slechts € 24,95 incl gratis verzending!

Direct bestellen

Ook leuk om cadeau te geven!

Het Stoelyoga boek kan leuk zijn voor jezelf, maar is ook leuk om cadeau te geven! In dat geval kun je tijdens de bestelling kiezen voor een ander afleveradres zodat het direct bij de juiste persoon uitkomt!

Hét Stoelyoga boek!

 

  • Korte theoretische uitleg en heel veel oefeningen
  • 120 pagina’s full color
  • Geschreven door dé Stoelyoga specialist
  • Alleen hier verkrijgbaar!
Direct bestellen

Zij gingen je reeds voor….

“Wat een compleet boek! Ik was op zoek naar meer ontspanning en beweging tijdens werk en dat heb ik nu gevonden. Heb mijn collega’s nu ook aan de stoelyoga gekregen.”
Isabel, oktober 2019
stoelyoga voor hartpatiënten

Over de auteur Paula Jap Tjong

Paula Jap Tjong is gecertificeerd yogadocent en opgeleid in verschillende stromingen. Zij heeft honderden mensen opgeleid tot stoelyogadocent en duizenden mensen les gegeven in yoga en meditatie. Nederland telt inmiddels 300 openbare leslocaties. Een mooie start, maar nog lang niet genoeg om aan de vraag te voldoen.

Om mijn kennis over Stoelyoga nog verder te kunnen verspreiden heb ik een boek geschreven dat de basis van Stoelyoga uitlegt en waarin toegankelijke oefeningen staan om meteen zelf aan de slag te kunnen.

Direct bestellen

Zij gingen je reeds voor….

“Ik wil u bedanken voor dit mooie boek. Het is duidelijk geschreven met mooie foto’s. Ik heb het online lessenpakket erbij besteld en doe nu elke ochtend een les mee op mijn computer. Merk nu twee maanden bezig en al een stuk soepeler.”
Theo, november 2019