Word Stoelyogadocent

Stoelyoga Nederland & Vlaanderen is de grootste Stoelyoga opleider van Nederland en verzorgt twee opleidingen. Een online cursus met 7 uur aan volledige stoelyogalessen geschikt voor iedereen die Stoelyoga wilt leren. Een bijscholing dag tot Stoelyoga docent die zich naast het leren van de houdingen richt op het les geven zelf en het kunnen aanpassen van de houdingen aan alle doelgroepen. Lees hier het dagprogramma en de bijbehorende extra;’s. Beide opleidingen biedt docenten de mogelijkheid om de basisbeginselen van Stoelyoga te leren en te doceren. Ze vullen elkaar aan maar kunnen ook los van elkaar gevolgd worden.

Maak gratis deel uit van onze community

  • Je krijgt tips voor het opzetten van je eigen lessen;
  • Je stoelyoga lessen aanbieden op onze website;
  • Deelname aan de besloten Facebook pagina voor docenten;
  • Het Stoelyoga Nederland & Vlaanderen logo gebruiken voor marketingdoeleinden.
Stoelyoga docent opleiding

Stoelyoga is de meest makkelijke, laagdrempelige en blessurevrije vorm van yoga en hierdoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid, conditie of fysieke beperking. Als korte opfrispauze in de schoolbanken, ter preventie op het werk en voor ouderen om ze krachtiger te maken zodat ze bijv. langer thuis kunnen wonen. Deze dag is bedoelt als bijscholing voor gecertificeerde yoga-, pilates- en sportdocenten. Beweegagogen, revalidatie- en fysiotherapeuten die yoga op en met de stoel willen leren geven. Voor activiteitenbegeleiders, leerkrachten en mensen met minimaal 10 uur aan yoga ervaring die ontspan- en beweegoefeningen willen leren.

Onderwerpen waaruit de opleiding tot Stoelyoga docent bestaat:

  • Oefenen met asana’s op en rond de stoel
  • Ontspanning op de stoel
  • Hoe stel je een les samen
  • Aanpassingen voor mensen met een beperkte bewegingsvrijheid, artrose of reuma.
  • Do-In massage voor extra activatie doorbloeding en energiestroming
  • De zakelijke kant van een stoelyogadocent

 

Covid19

De ruimtes die wij huren voor de training zijn groot genoeg om 1.5 meter uit elkaar te zitten en goed te ventileren. Bij binnenkomst staat een pompje om je handen te ontsmetten. Uiteraard vertrouwen wij erop dat als je in de buurt van iemand met corona bent geweest of klachten hebt thuis blijft. Mocht wegens een lockdown de training geen doorgang kunnen vinden krijg je je geld terug.

Trainingsdag tot Stoelyogadocent 

Tijd: 09.30-16.30 uur (lunchpauze 12.30-13.00 uur)

Investering: € 175,- excl. 21% btw. incl. het boek Stoelyoga voor iedereen! met meer dan 125 asana’s op en rond de stoel, koffie, thee, snacks en lunch.

 

Annuleren kan je alleen vrijblijvend tot 7 dagen voor aanvang van de training. Daarna geldt ongeacht de reden altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van trainingen vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Je kunt de training dan éénmalig verplaatsen naar een nieuwe datum om hem in te halen. Daarna vervalt het recht op terugbetaling.

 

Certificaat: Na afloop ontvangen docenten een certificaat van deelname.

Data eerstvolgende opleidingsdagen & locatie

Zaterdag 23 januari bij yogaschool Hoofddorp in Hoofddorp (nabij Amsterdam)

Dinsdag26 januari bij yogaschool Aandachtsmederij in Amersfoort

Zaterdag 13 februari bij yogaschool Hoofddorp in Hoofddorp (nabij Amsterdam)

Dinsdag 23 februari bij yogaschool Aandachtsmederij in Amersfoort

Aanmelden

Wil jij Stoelyoga docent worden? Meld je dan hier aan door de gewenste datum te kiezen en de opleiding vervolgens af te rekenen.

Wil je naast de training extra hulp en inspiratie bij het opzetten van jouw lessen? Bestel dan met €20,- korting het online lessenpakket met 40 videolessen en 5 geleide meditaties.

Bijscholing tot Stoelyoga Docent

211,75

Kies de gewenste datum en locatie en het aantal deelnemers dat je wilt aanmelden.

Wissen
Categorieën SKU: N/A