Dagopleiding tot Stoelyoga docent

Stoelyoga Nederland & Vlaanderen is de grootste Stoelyoga opleider van Nederland en verzorgt twee opleidingen met een certificaat. Een online training met 7 uur aan volledige stoelyogalessen voor mensen die graag online leren. En een dag opleiding die zich naast het leren van de houdingen richt op het les geven zelf en het kunnen aanpassen van de houdingen aan alle doelgroepen. Lees hier het dagprogramma en de bijbehorende extra’s. Beide opleidingen biedt docenten de mogelijkheid om de basisbeginselen van Stoelyoga te leren en te doceren. Ze vullen elkaar aan maar kunnen ook los van elkaar gevolgd worden.

Maak gratis deel uit van onze community

  • Je krijgt tips voor het opzetten van je eigen lessen;
  • Je stoelyoga lessen aanbieden op onze website;
  • Deelname aan de besloten Facebook pagina voor docenten;
  • Het Stoelyoga Nederland & Vlaanderen logo gebruiken voor marketingdoeleinden.
Stoelyoga docent opleiding

Stoelyoga is de meest makkelijke, laagdrempelige en blessurevrije vorm van yoga en hierdoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid, conditie of fysieke beperking. Als korte opfrispauze in de schoolbanken, ter preventie op het werk en voor ouderen om ze krachtiger te maken zodat ze bijv. langer thuis kunnen wonen. Deze dag is bedoelt als bijscholing voor gecertificeerde yoga-, pilates- en sportdocenten. Beweegagogen, revalidatie- en fysiotherapeuten die yoga op en met de stoel willen leren geven. Voor activiteitenbegeleiders, leerkrachten en mensen met minimaal 10 uur aan yoga ervaring die ontspan- en beweegoefeningen willen leren.

Onderwerpen waaruit de opleiding tot Stoelyoga docent bestaat:

  • Oefenen met asana’s op en rond de stoel
  • Ontspanning op de stoel
  • Hoe stel je een les samen
  • Aanpassingen voor mensen met een beperkte bewegingsvrijheid, artrose of reuma.
  • Do-In massage voor extra activatie doorbloeding en energiestroming
  • De zakelijke kant van een stoelyogadocent

 

Covid19

De ruimtes die wij huren voor de training zijn groot genoeg om 1.5 meter uit elkaar te zitten en goed te ventileren. Bij binnenkomst staat een pompje om je handen te ontsmetten. Je draagt een mondkapje en als je zit mag deze af. Uiteraard vertrouwen wij erop dat als je in de buurt van iemand met corona bent geweest of klachten hebt thuis blijft. Mocht wegens een Lock down de training geen doorgang kunnen vinden krijg je je geld terug. 

Opleiding dag tot Stoelyoga docent 

Tijd: 09.30-16.00 uur (lunchpauze 12.30-13.00 uur)

Investering: € 240,- incl. 21% btw. incl. het boek Stoelyoga voor iedereen! met meer dan 125 asana’s op en rond de stoel, 40 korte en lange videolessen en 5 MP3 geleide meditaties ter ondersteuning voor je lessen, thee, snacks en lunch.

 

Annuleren kan je alleen vrijblijvend tot 7 dagen voor aanvang van de training. Daarna geldt ongeacht de reden altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van trainingen vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Je kunt de training dan éénmalig verplaatsen naar een nieuwe datum om hem in te halen. Daarna vervalt het recht op terugbetaling.

 

Certificaat: Na afloop ontvangen docenten een certificaat van deelname.

Data eerstvolgende opleidingsdagen & locatie

Dinsdag 1 februari 2022

Zaterdag 26 februari 2022

Dinsdag 15 maart 2022

Dinsdag 12 april 2022

Yogaschool Aandachtsmederij, Paulus Borststraat 37, 3812 TA in Amersfoort. (5 min. loopafstand van Amersfoort CS)

Aanmelden

Wil jij Stoelyoga docent worden? Meld je dan hier aan door de gewenste datum te kiezen en de opleiding vervolgens af te rekenen.

Naast deze opleiding kun je twee verdiepingsworkshops volgen. Leer yoga geven aan mensen met dementie en Leer kantooryoga geven.

Opleiding Stoelyoga Docent

240,00

Kies de gewenste datum en locatie en het aantal deelnemers dat je wilt aanmelden.

Wissen
Categorieën SKU: N/A

Extra informatie

Datum

dinsdag 1 februari, zaterdag 26 februari, dinsdag 15 maart, dinsdag 12 april