Cursus Stoelyoga – Blijf Fysiek en Mentaal Fit

Heb jij een vol en druk leven en zou je graag iets vaker ontspannen willen zijn? Dan is stoelyoga echt iets voor jou om te ontdekken! Je kunt het namelijk altijd en overal doen. Als compleet ontspan- en beweegprogramma of als een waardevol pauzemoment op de dag. Stoelyoga stimuleert je bloedcirculatie, geeft energie, ontspanning en concentratie. Zo blijft je lichaam vitaal en je geest rustig.

Voor wie is deze online cursus bedoeld?

  • Iedereen die gezond, energiek en vitaal wil blijven.
  • Yogaleraren en verzorgers, zoals gezondheidswerkers, woonhuisbegeleiders, enzovoorts.
  • Iedereen die geïnteresseerd is in het beoefenen en delen van stoelyoga.

Er is geen vereiste vooropleiding of kennis van yoga nodig. Tijdens deze training leer je de houdingen en series om zelf of met anderen te genieten van de vele voordelen van yoga op en met behulp van een stoel.

€ 127,- incl BTW voor de gehele cursus

Direct bestellen

Combinatie deals

Heb je graag een mooi en handzaam naslagwerk van alle houdingen? Trakteer jezelf dan ook op het boek: ‘Stoelyoga voor iedereen!’ en ontvang hierop  € 5,- korting.

Óf volg de online training en de fysieke bijscholingsdag voor een optimale voorbereiding tot jouw docentschap. Je ontvangt € 20,- korting op de bijscholingsdag en ontvangt het boek :’Stoelyoga voor iedereen!’ binnen 2 werkdagen in je brievenbus.  

Belangrijk!

Mensen met lichamelijke klachten zijn soms onzeker of yoga wel geschikt voor hen is. Bij het beoefenen van de houdingen is het van belang je grenzen te (leren) kennen en te respecteren. Een houding mag je bijvoorbeeld wel voelen, maar hij mag nooit pijn doen. Pijn is een teken van het lichaam dat je te ver bent gegaan. Doe elke houding daarom rustig en met aandacht. Blijf voelen. Het is belangrijk om te onthouden dat iedere beweging bijdraagt aan een gezond lichaam. Bij twijfel of pijn is het aangeraden om een arts te raadplegen.

Schrijf je in en dompel je onder in de wereld van stoelyoga

  • Direct toegang tot de hele cursus.
  • E-book boordevol kennis over yoga, mudra’s, massage en meer…
  • Twee audio geleide meditaties voor diepe ontspanning.
  • Negen videolessen over stoelyoga.
  • 100% online, onbeperkt en 24/7 toegang.
  • € 127,- incl BTW voor de gehele cursus.
Direct bestellen
Online stoelyoga cursus

Over Paula – de instructrice

Paula is gecertificeerd yogadocent en stressmanagementtrainer met een passie voor lesgeven. Met het platform Stoelyoga-Nederland.nl zet zij zich in om mensen uit te nodigen om te blijven bewegen en regelmatig te ontspannen, een must voor welzijn en vitaliteit. Dit doet zij door het faciliteren van allerlei beweeg- en ontspanningsprogramma’s voor particulieren, het onderwijs en het bedrijfsleven. In deze online training heeft zij haar kennis – die ze heeft opgedaan in de afgelopen vijftien jaar – over yoga, ademhaling, ontspanning, massage bij jezelf, meditatie en meer verwerkt in een 10-weeks programma. In het e-book dat je krijgt geeft zij uitleg over de verschillende onderwerpen voor verdieping en inspiratie. Ook vind je in het boek 100 yogahoudingen die eenvoudig te leren zijn om thuis of op je werk uit te voeren. Speciaal voor jou heeft zij een zittende en liggende geleide meditatie ingesproken voor een waardevol ontspanmoment. De negen videoyogalessen zullen je motiveren en stimuleren zodat je snel de voordelen van yoga ervaart. De lessen zijn gevarieerd, gemakkelijk te volgen, effectief en vooral heerlijk om te doen!

Direct bestellen

Bekijk hier alvast een gratis stoelyoga trainingsles