Leer Kantooryoga geven met onze online workshop?

Steeds meer organisaties zetten yoga in om het ziekteverzuim te beperken. Les geven aan het bedrijfsleven vraagt wel iets anders van jou als docent dan dat je yogales in een yogaschool geeft.

Het werven van zakelijke klanten en samenstellen van je lessen afgestemd op het bedrijfsleven vraagt om een duidelijk plan van aanpak. Stoelyoga Nederland heeft inmiddels aan duizenden medewerkers een yoga moment gegeven. In deze workshop deel ik ons plan van aanpak met alles wat je nodig hebt zodat jijzelf ook yoga bij bedrijven kunt geven. Wij geven je inzage in onze Factsheet, scripts en mails naar klanten. Tevens vertel ik hoe je een klantenbestand opbouwt en onderhoud en krijg je twee uitgewerkte videolessen ter inspiratie voor jouw eigen lessen.

Kantooryoga

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Oefeningen die afgestemd zijn op het bedrijfsleven
  • Klantenwerving en beheer
  • Borrel yogales
  • Kantooryoga les
  • Voorbeeld teksten voor een Factsheet en mails naar klanten
  • Alles wat je nodig hebt om het bedrijfsleven een yogaervaring te geven op en rond de stoel.
Direct bestellen
Kantooryoga Oefen Set

Data: vrijdag 11 juni 2021

Tijd: 19.00-21.00 uur (pauze 20.30-20.45 uur)

Investering: € 75,- incl. 21% btw. hand-out, twee videolessen en een Kantooryoga Oefen Set t.w.v. € 12,50

Annuleren kan je alleen vrijblijvend tot 7 dagen voor aanvang van de workshop. Daarna geldt ongeacht de reden altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van workshops vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Je kunt de workshop dan éénmalig verplaatsen naar een nieuwe datum om hem in te halen. Daarna vervalt het recht op terugbetaling.

Certificaat: Na afloop ontvangen docenten een certificaat van deelname.

Aanmelden

Wil jij Kantooryoga geven aan het bedrijfsleven? Meld je dan hier aan door de gewenste datum te kiezen en de workshop vervolgens af te rekenen.

Wat anderen zeggen

“Ik heb er ontzettend veel van geleerd en ben ook weer wat meer de richting uit “geduwd” die ik graag op wil gaan. Yoga integreren in het bedrijfsleven”.  Riëtta Veldhuis

Lees meer over onze live workshop: ‘Leer yoga geven aan mensen met dementie’.

Direct bestellen