Leer Kantoor yoga geven met onze online workshop?

Steeds meer organisaties zetten yoga in om het ziekteverzuim te beperken. Les geven aan het bedrijfsleven vraagt wel iets anders van jou als docent dan dat je yogales in een yogaschool geeft.

Het werven van zakelijke klanten en samenstellen van je lessen afgestemd op het bedrijfsleven vraagt om een duidelijk plan van aanpak. Stoelyoga Nederland heeft inmiddels aan duizenden medewerkers een yoga moment gegeven. In deze workshop deel ik ons plan van aanpak met alles wat je nodig hebt zodat jijzelf ook kantoor yoga bij bedrijven kunt geven. Wij geven je inzage in onze factsheet, scripts en mails naar klanten. Tevens vertel ik hoe je een klantenbestand opbouwt en onderhoud en krijg je drie videolessen ter inspiratie voor jouw eigen lessen.

Kantooryoga

Voor wie?

Deze online verdiepingsworkshop is bedoeld voor Stoelyoga docenten die graag aan het bedrijfsleven kantoor yoga willen leren geven. Ben je nog geen Stoelyoga docent, volg dan eerst ons 10-weekse online programma of dagopleiding met certificaat.

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Oefeningen die afgestemd zijn op het bedrijfsleven
  • Klantenwerving en beheer
  • Borrel yogales
  • Kantooryoga les
  • Voorbeeld teksten voor een factsheet en mails naar klanten
  • Alles wat je nodig hebt om het bedrijfsleven een yogaervaring te geven op en rond de stoel
  • Lijst met interessante dagen om te posten
Direct bestellen

Kantooryoga oefenset

Kantooryoga Oefen Set

Beschikbaar vanaf vrijdag 11 juni 2021

Investering: € 75,- incl. 21% btw. hand-out, vijf videolessen en een Kantooryoga oefenset t.w.v. € 12,50

Certificaat: Na afloop ontvangen docenten een certificaat van deelname.

Aanmelden

Wil jij Kantoor yoga geven aan het bedrijfsleven? Start vandaag nog en ontvang na betaling een mail met de inlog gegevens. Je volgt de workshop in je eigen tempo en behoud levenslang toegang tot de zes videolessen, hand-out en het Xcel-bestand met interessante data. Na betaling wordt de kantoor yoga oefen set per post naar je toegestuurd.

Wat anderen zeggen

“Ik heb er ontzettend veel van geleerd en ben ook weer wat meer de richting uit “geduwd” die ik graag op wil gaan. Yoga integreren in het bedrijfsleven”.  Riëtta Veldhuis

Lees meer over onze live workshop: ‘Leer yoga geven aan mensen met dementie’.

Direct bestellen

Lees hier meer over onze fysieke workshop: ‘Leer yoga aan mensen met dementie geven’