Doe mee aan de Nationale Stoelyoga Dag!

Het is goed om te bewegen, te ontspannen en vitaal te blijven. En het is extra fijn om dat samen met anderen te doen. Daarom is het zondag 13 oktober a.s. weer Nationale Stoelyoga Dag. In het hele land vinden events plaats. Doe mee en ervaar samen hoe Stoelyoga helpt om je beter en vitaler te voelen en steun hiermee de Hartstichting!

Alweer de vierde editie

Elke tweede zondag van oktober is het Nationale Stoelyoga Dag. We organiseren de dag samen met De Nederlandse Hartstichting en Yoga International Magazine, dit jaar alweer voor de vierde maal. De afgelopen edities waren zeer geslaagd; bekijk onderstaand filmpje.

De Hartstichting zet zich in voor een gezond hart voor iedereen. Want je hart laat je groeien, liefhebben, leven. De Nationale Stoelyoga Dag en de Hartstichting slaan de handen ineen, zodat iedereen het maximale uit het leven kan halen. We gaan verbinden, onze vitaliteit vergroten, ontspannen en stilstaan bij de mooie dingen in het leven!
Doe mee en vier met ons het leven!

Door heel Nederland organiseren yogadocenten In de maand oktober een Stoelyoga event in het kader van deze dag. Nodig daarom je vader, moeder, opa, oma, buurvrouw, buurman, oom of tante uit en schrijf je in voor een event bij jou in de buurt. Zie https://evenementen.voordehartstichting.nl/ en zoek op stoelyoga

Waarom Stoelyoga?

  • Verbeter je zithouding
  • Stimuleer de bloedsomloop
  • Werk aan spieren, gewrichten en balans
  • Neem een moment om je op te laden en stress te minderen.
  • Ook mogelijk als je beperkt bent in je bewegingen
Nationale Stoelyoga Dag

Ben jij yogadocent? Organiseer dan zelf een event!

Ben jij yogadocent en wil je een bijdrage leveren aan deze mooie dag? Stuur een mail naar info@stoelyoga-nederland.nl en ontvang het informatiepakket. Onder alle deelnemende yogadocenten verloten wij drie prijzen: een jaarabonnement op Yoga International, het 10-weekse online programma ‘Blijf fysiek en mentaal fit met Stoelyoga’ en een spijkermat plus massagehandje van Flowee!

Bekijk hier het filmpje van de Nationale Stoelyoga Dag 2017!