Het team achter Stoelyoga Nederland

Paula Jap Tjong is initiatiefneemster van Stoelyoga Nederland & Vlaanderen, de Nationale Stoelyoga Dag en de Ssst… campagne. Zij wordt ondersteund door een team van mensen. Van links naar rechts: Junion Hanenberg (marketing & sparringpartner crlos@online.nl), Paula Jap Tjong, Saskia Onck (promotie en sparringpartner info@onck.nl) en Oncko Stuiveling (tekst & concept oncko@stuiveling.nl) en Jeroen Veerman (blogger jjveerman@live.nl),

Paula’s wens:

‘Dat iedereen, jong, oud, gezond, ziek, gehandicapt of met minder bewegingsvrijheid met plezier en ontspanning blijft bewegen’. Stoelyoga maakt dit mogelijk!’

Even géén prestaties hoeven leveren en aandacht voor wat er allemaal wél is en kan. Actief bezig zijn maar ook ontspanning mogen ervaren. Terug naar de basis om van daaruit weer verder te gaan.

Overal en altijd

Als korte opfrispauze in de schoolbanken, op het werk of tijdens lange vergaderingen. Lessen in ziekenhuizen ter bevordering van het herstel, voor ouderen om ze krachtig te maken zodat ze langer thuis kunnen wonen, voor patiënten en mensen die niet alles meer kunnen. Gewoon, omdat het fijn is om te doen! Met beide initiatieven heeft zij een start gemaakt met het verwezenlijken van haar wens.

Lees je liever in het Engels? Sinds 2021 hebben wij ook een Engelstalig Stoelyoga platform onder de naam Chair Yoga World Hier vindt je onze boeken, opleiding, master classes en video’s in het Engels.

team