Leer yoga geven aan mensen met dementie

Wil jij hét verschil kunnen maken in het leven van kwetsbare ouderen? Leer dan Yoga geven aan mensen met dementie. Het samen zijn, met elkaar bewegen en ontspannen geeft hen een waardevol vreugdemoment. Yoga bevordert niet alleen hun lichamelijke conditie, maar geeft mensen ook een moment van rust in het hier en nu. Juist die mindfulness blijkt goed te werken tegen depressie, hoofdpijn, stress en slapeloosheid.

Aan de hand van veel praktijk voorbeelden deel ik mijn kennis en ervaring met het les geven aan deze mooie doelgroep. Na deze verdiepingsworkshop met certificaat ben je zelf in staat om yoga te beoefenen met mensen met dementie.

dementie-workshop

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Oefeningen die afgestemd zijn op de doelgroep
  • Ontspanning op de stoel
  • Omgaan met mensen met dementie
  • Handige tools bij het les geven aan de hand van praktijk voorbeelden
  • Non verbale ondersteuning
  • Klantenwerving, tarieven en promotie
Direct bestellen
dementie

Datum eerstvolgende verdiepingsworkshop: 30 mei 2021

Tijd: 13.30-16.30 uur (pauze 15.00-15.15 uur)

Investering: € 60,- zonder boek en € 85,- incl. het boek: ‘Yoga voor mensen met dementie t.w.v. € 49,-‘. Bedragen zijn incl. 21% BTW, thee en lekkers. Als je de workshop en het boek tegelijk besteld verrekend de computer de korting.

Locatie: NDC Den Hommel in Utrecht

Annuleren kan je alleen vrijblijvend tot 7 dagen voor aanvang van de workshop. Daarna geldt ongeacht de reden altijd 100% betalingsverplichting. Het organiseren van workshops vergt energie, tijd, voorbereiding en geld. Je kunt de workshop dan éénmalig verplaatsen naar een nieuwe datum om hem in te halen. Daarna vervalt het recht op terugbetaling.

Certificaat: Na afloop ontvangen docenten een certificaat van deelname.

Aanmelden

Wil jij yoga aan mensen met dementie leren geven? Meld je dan hier aan door de gewenste datum te kiezen en de workshop vervolgens af te rekenen.

Combi deal:

Bestel je naast de workshop ook het boek: ‘Yoga voor mensen met dementie’ dan betaal je geen € 109,- maar € 85,-. Bestel de workshop en het boek in één keer en de computer verrekend de korting.

 

Lees meer over onze live online workshop: ‘Leer Kantooryoga geven’.

Direct bestellen