Ssst… Haal het beste uit je brein

Ben jij op zoek naar een waardevolle workshop voor je bedrijf tijdens een vitaliteitsweek, Week van de Werkstress of wil je jouw collega’s belonen voor het harde werk? Dan is deze workshop met een brein boodschap iets voor jullie bedrijf.

Ssst.., haal het beste uit je brein nodigt bedrijven uit een dag van het ontspannen werken in te plannen. Deze dag maakt medewerkers bewust en laat ze de positieve effecten ervaren van meer focus en voldoende ontspan momenten. Op deze dag gaan medewerkers drie uitdagingen met elkaar aan:

Stap 1. Doe één taak tegelijk

Begin pas aan een volgende taak als je de vorige hebt afgerond. En houd je omgeving prikkelvrij. Multitasking, het lijkt zo dynamisch, verschillende dingen door elkaar doen. In werkelijkheid ben je continu aan het schakelen in je brein. Wég focus, productiviteit en efficiency.

Stap 2: Geef je gesprekspartners onverdeelde aandacht.

Moet je echt altijd online bereikbaar zijn? Elke keer dat je alleen al een bericht hoort binnenkomen (ping!) zijn jij én je collega’s anderhalve minuut afgeleid.

Stap 3: Pak regelmatig rust

Je brein heeft rust nodig voor verwerking, goed denkwerk en creativiteit. Om het 1½ uur beweeg je even of doe je een ontspanningsoefening. Tijdens de lunch doe je 20 minuten aan yoga, gewoon op een stoel en zonder om te kleden! Yoga houdt je geest gezond, versterkt je geheugen en verhoogt je mentale flexibiliteit.

Wat levert deze dag jou en je afdeling of gehele bedrijf op?

Medewerkers zijn productiever, krijgen belangrijke taken af, ervaren meer plezier en ontspanning en voelen zich hierdoor vitaler.

Een heel bedrijf vol productieve en ontspannen medewerkers, wil je dat ook wel eens meemaken? Boek dan deze workshop en ontvang een Toolkit met o.a. een yogadocent die de vier lessen komt geven, bedankjes voor de deelnemers en tips om van Ontspannen werken een nieuwe gewoonte te maken.

Ssst.. haal het beste uit jebrein
  • Kosten: € 250,- (incl. donatie aan de Hersenstichting)
  • Aantal deelnemers: max. 30 per workshop.
  • Stuur voor informatie of boekingen een mail naar info@stoelyoga-nederland.nl

Nu alvast ervaren wat 10 minuten Stoelyoga voor je kan doen? Doe dan direct mee met deze serie.