Dank Paula & Patty voor deze prachtige lessen. Nadat ik ze eerst zelf gevolgd heb geef ik ze nu door aan mijn leerlingen. Ook zij zijn enthousiast.

Annechie

Deze lessen komen echt binnen. Het heeft mij bewuster gemaakt van mijn eigen zwakke en sterke punten. Ik denk bewuster na en pas de deugden meer toe.

Monique

Door een ongeluk zit mijn vriendin in een rolstoel en kan ze niet meer mee naar de yogales. Jullie maken het voor ons weer mogelijk om samen weer aan yoga te doen.

Pieter
Dank voor dit fantastische boek! Het is heel verassend wat je allemaal op een stoel kunt doen. Ik haal hier veel inspiratie uit voor de lessen die ik aan senioren geef.
Janine
Ik wil u bedanken voor dit mooie boek. Het is duidelijk geschreven met mooie foto’s. Ik heb het online lessenpakket erbij besteld en doe nu elke ochtend een les mee op mijn computer. Merk nu twee maanden bezig en al een stuk soepeler.
Theo
Wat een compleet boek! Ik was op zoek naar meer ontspanning en beweging tijdens werk en dat heb ik nu gevonden. Heb mijn collega’s nu ook aan de stoelyoga gekregen.
Isabel

Ik doe vanaf mijn 15e al aan yoga, door mijn reuma moest ik er mee stoppen. Gelukkig heb ik Stoelyoga ontdekt.

Hanneke

Op advies van mijn fysiotherapeut volg ik de lessen. Fijn dat ik niet de deur uit hoef en het helpt nog ook.

Hans

Ben echt super blij met de lessen die ik volg! Elke dag doe ik wat houdingen achter mijn bureau, inmiddels doen ook twee collega’s mee.

Irene

Het is een mooie verdiepende cursus, waar ik veel aan heb. Niet alleen voor mezelf. Door beperkingen kan ik soms niet mijn yoga practice doen. Deze cursus maakt dat weer voor mij mogelijk.
Hartelijk dank daarvoor.

Marian Joustra