stoelyoga voor hartpatiënten

Welkom bij online Stoelyogales!

Wat ontzettend leuk dat je de keuze hebt gemaakt om Stoelyoga te beoefenen.

Het mooie van stoelyoga is dat je het altijd en overal kunt doen, je hebt er alleen een stoel voor nodig. Lekker huis of op je werk maar vergeet ook de ‘in between-tijd’ niet voor meer bewustzijn en ontspanning in je dag.

Tijdens een drukke dag waarin we van hot naar her rennen is er altijd ‘in between-tijd’ meestal vullen we die op met sociale media, mail of app. Nog meer informatie voor je brein om te verwerken terwijl een drukke dag al zoveel van je hersenen vraagt.

Gebruik die tijd voor één houding, richt je aandacht naar binnen, adem langzaam en diep en doe hem 90 seconden lang in volle aandacht. Hiermee laad je je brein op en start je ontspannen aan je volgende taak of afspraak.

Voordat je met de lessen begint raad ik je aan om eerst het document: ‘Stoelyoga’ te lezen. Hierin vertel ik iets over yoga, de adem en contra indicaties, wat wel zo belangrijk is mocht je fysiek ergens last van hebben of beperkt zijn in je beweging. Wist je trouwens dat je altijd toegang behoud tot de videolessen. Je kunt ze dus zo vaak terug kijken als je zelf wilt. Ook zullen er zo nu en dan wat video’s aan worden toegevoegd. Hiervoor hoef je niets extra’s meer te betalen. 😉

Geniet van ieder yoga moment, je lijf en brein zullen je dankbaar zijn.

Namasté

Paula