Stoelyoga voor iedereen

Stoelyoga teacher training

Boek een workshop Kantooryoga

Volg thuis of op je werk online Yoga

Welkom bij Stoelyoga Nederland & Vlaanderen. Het platform voor Stoelyoga beoefenaren, docenten en bedrijven met aandacht voor de vitaliteit van hun medewerkers.
Stoelyoga Nederland & Vlaanderen zet zich in om mensen uit te nodigen om te blijven bewegen en regelmatig te ontspannen, een must voor ons welzijn en vitaliteit.
Dit doen wij door het faciliteren van allerlei beweeg- en ontspan programma’s.

Wat is Stoelyoga?

Stoelyoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Je hoeft je er niet speciaal voor om te kleden en mag zelfs je schoenen aanhouden als je dit prettig vindt. Een Stoelyogales bestaat uit het uitvoeren van milde yogahoudingen op een stoel. Dat kan op een officiële yogastoel, bureaustoel, leunstoel, vliegtuigstoel of rolstoel, het maakt niet uit! Stoelyoga is een rustige bewegingsvorm en daardoor voor iedereen haalbaar, ongeacht leeftijd, omvang, lenigheid of conditie. Als korte opfrispauze in de klas of op het werk als volledig beweeg- en ontspanprogramma voor iedereen die om wat voor reden dan ook niet op de yogamat wil of kan deelnemen. Ontdek de weldaad van yoga en doe mee met onze videoles!

Vind een Stoelyogales
bij jou in de buurt!

Stoelyoga lessen

Ontdek de kracht van Stoelyoga

Online Stoelyoga

Ook thuis of op je werk kun je aan Stoelyoga doen. Gewoon op je computer, tablet of smartphone. Doe mee met ons Online Stoelyoga les aanbod of leer alles over Stoelyoga met onze Online training met certificaat.

Online lessen stoelyoga
Online training Stoelyoga

Onze Projecten

Met de projecten Stoelyoga Dans en de Nationale Stoelyoga Dag willen wij een bijdrage leveren aan een mooiere samenleving.

Nationale Stoelyoga Dag

Meer Stoelyoga

Met de campagne: Ssst… haal het beste uit je brein! en Yoga in het onderwijs nodigen wij jong en oud uit om te blijven bewegen en te ontspannen.

Haal het meeste uit je brein
Yoga in het onderwijs
Stoelyoga bieb

Wijsheid & inspiratie blogs

Joyce

Mandala’s, yoga & ademwerk in verbinding

Mandala’s, yoga & ademwerk in verbinding Als klein meisje groeide ik op met het inkleuren van mandala’s. Mijn tante gaf...
Lees meer
test

Yoga Nidra

  Yoga Nidra Yoga Nidra wint de laatste tijd enorm aan populariteit. Steeds meer yogastudio’s bieden deze lessen aan en...
Lees meer