Online pakket: 7 Deugdenyoga lessen

Dankbaarheid – Eenvoud – Kracht – Liefde- Moed – Vreugde – Zorgzaamheid

Ontdek Deugdenyoga op de stoel. Deugdenyoga is een mix van Hatha, Kundalini en Dru yoga waarbij iedere les een innerlijke kwaliteit – een deugd – centraal staat.  Door tijdens ademhaling- en yogaoefeningen bewust aandacht te schenken aan deugden zoals vreugde, kracht en liefde leer je deze eigenschappen steeds beter toe te passen in je dagelijkse leven. Waardoor je meer harmonie, lichtheid en vreugde in je leven zal ervaren.

Voor wie is dit lessen pakket bedoeld?

  • Iedereen die graag Deugdenyoga op de yogamat of stoel wilt ervaren.
  • Yogaleraren, beweegagogen en sportdocenten die inspiratie zoeken voor hun lessen.

Er is geen ervaring met yoga nodig. Voor ieder moment is er een geschikte yogales om te beoefenen. Je kunt dit alleen doen of samen met anderen – het enige wat je nodig hebt is een stoel of een yogamat. Als je regelmatig aan (stoel)yoga doet, dan zijn de vele voordelen van lange duur!

Geen abonnement maar éénmalig € 35,- voor het gehele les aanbod, wat neer komt op € 5,- per yogales!

Direct bestellen
deugdenyoga

Belangrijk!

Mensen met lichamelijke klachten zijn soms onzeker of yoga wel geschikt voor hen is. Bij het beoefenen van de houdingen is het van belang je grenzen te (leren) kennen en te respecteren. Een houding mag je bijvoorbeeld wel voelen, maar hij mag nooit pijn doen. Pijn is een teken van het lichaam dat je te ver bent gegaan. Doe elke houding daarom rustig en met aandacht. Blijf voelen. Het is belangrijk om te onthouden dat iedere beweging bijdraagt aan een gezond lichaam. Bij twijfel of pijn is het aangeraden om een arts te raadplegen.

Bestel: ‘7 lessen Deugden Stoelyoga’ en geniet van de lessen

  • Oefen waar en wanneer je wilt.
  • 7 volledige yogalessen
  • Houd levenslang toegang tot de lessen.
  • Doe mee middels je smartphone, tablet, computer of TV.
Direct bestellen

Dank Paula & Patty voor deze prachtige lessen. Nadat ik ze eerst zelf gevolgd heb geef ik ze nu door aan mijn leerlingen. Ook zij zijn enthousiast.

Annechie

Deze lessen komen echt binnen. Het heeft mij bewuster gemaakt van mijn eigen zwakke en sterke punten. Ik denk bewuster na en pas de deugden meer toe.

Monique

Door een ongeluk zit mijn vriendin in een rolstoel en kan ze niet meer mee naar de yogales. Jullie maken het voor ons weer mogelijk om samen weer aan yoga te doen.

Pieter

Over de docenten:

Patty Jongemaats
Patty ontwikkelde de Deugdenyoga. Ooit kwam zij met behulp van yoga een burnout en de daaruit voortvloeiende ME te boven. Nu is het haar passie om met yoga zoveel mogelijk volwassenen en kinderen te inspireren om hun dromen en doelen te behalen. Patty is fulltime yogadocent, coach, Reconnective healing practioner en eigenaar van Dolfijn Wellness. Met haar jarenlange ervaring in het onderwijs geeft Patty yogalessen, coacht en verzorgt ze de docentenopleidingen. Inmiddels heeft zij al ruim 300 deugdenyogadocenten opgeleid en rond de 1800 kinderyogadocenten. Over Deugdenyoga schreef zij een aantal boeken en met haar online trainingen wil zij het nog dichter bij de mensen brengen.


Paula Jap Tjong
Paula is oprichter van het platform Stoelyoga Nederland & Vlaanderen. Het verlies van haar zusje op jonge leeftijd bracht veel boosheid en verdriet wat zij jarenlang ontkende, niet wetende dat dit haar veel stress bezorgde. Yoga leerde haar om kwetsbaar te zijn, gevoelens uit te spreken en haar grenzen aan te geven waardoor zij stress de baas werd. Van alle mensen die aan yoga doen, doet 73 procent dit om stress te verminderen. Yoga op de mat is niet voor iedereen haalbaar. Met Stoelyoga kan iedereen de weldaad van yoga ervaren. In samenwerking met zorgprofessionals ontwikkelde zij diverse yoga programma’s op de stoel voor mensen met dementie, hersenletsel, reuma, artrose, spierziekten en meer. Haar kennis deelt zij in opleidingen, workshops en boeken.

deugdenyoga