Volg online Stoelyoga les

Wil je eenvoudig en blessurevrij yoga beoefenen? Of zoek je een effectief pauzemoment tijdens werk? Dan is ‘Online Stoelyoga Les’ iets voor jou! Aan de hand van 150 houdingen en series uit het boek Stoelyoga voor iedereen! Gezond en fysiek beperkt heeft Paula Jap Tjong 60 videolessen en 5 geleide meditaties opgenomen die je thuis of op je werk kunt doen. Met o.a. lessen voor in de ochtend, avond, achter je bureau, voor soepele nek en schouders, energie en focus, mindful breaks en veel meer. Gun jezelf iedere dag Stoelyoga en je zult ontdekken dat je gaandeweg beter en gezonder gaat bewegen en je er tegelijkertijd fitter van wordt, maar ook rustiger.

Voor wie is Online Stoelyoga Les bedoeld?

  • Iedereen die thuis of op het werk stoelyoga wilt beoefenen.
  • Yogaleraren, beweegagogen en sportdocenten die inspiratie zoeken voor hun lessen.

Er is geen ervaring met yoga nodig. Voor ieder moment is er een geschikte yogales om te beoefenen. Je kunt dit alleen doen of samen met anderen – het enige wat je nodig hebt is een stoel en een klein beetje tijd. Als je regelmatig aan (stoel)yoga doet, dan zijn de vele voordelen van lange duur!

Geen abonnement maar éénmalig € 99,- voor het gehele les aanbod!

Direct bestellen

Belangrijk!

Mensen met lichamelijke klachten zijn soms onzeker of yoga wel geschikt voor hen is. Bij het beoefenen van de houdingen is het van belang je grenzen te (leren) kennen en te respecteren. Een houding mag je bijvoorbeeld wel voelen, maar hij mag nooit pijn doen. Pijn is een teken van het lichaam dat je te ver bent gegaan. Doe elke houding daarom rustig en met aandacht. Blijf voelen. Het is belangrijk om te onthouden dat iedere beweging bijdraagt aan een gezond lichaam. Bij twijfel of pijn is het aangeraden om een arts te raadplegen.

.online Stoelyoga les

Bestel ‘Online Stoelyoga Les’ en geniet van de vele lessen

  • Oefen waar en wanneer je wilt.
  • Lessen van 5, 10, 20, 30 en 60 minuten.
  • Houd levenslang toegang tot de lessen.
  • Doe mee middels je smartphone, tablet, computer of TV.
Direct bestellen

Stoelyoga onderbreekt het vele zitten!

Beweeg elk dagdeel (ochtend, middag en avond) minimaal 10 minuten zonder pauze, hiermee zet jij je vetverbrandingsmotor aan en voorkom je dat je bloedsuikerwaarde en de lipiden (vetten) in je bloed stijgen. Tevens vertraag je dat je lichaam sneller degenereert. In dit online lessenpakket vind je ook korte lessen van 10 minuten.

TNO adviseert om elk uur een paar keer je benen in beweging te laten komen. Ook is het belangrijk om niet langer dan twee uur achter elkaar onafgebroken te zitten! Als je kunt lopen, sta dan zeker even op en wandel of doe bijvoorbeeld 15 squats. Heb je geen tijd om van je stoel af te komen? Stoelyoga kent vele oefeningen voor de benen waarbij je gewoon kunt blijven zitten. Een excuus om tussendoor niet te bewegen is hiermee van de baan! 😉

Stoelyoga online lessen

Over Paula – de instructrice

Paula Jap Tjong is gecertificeerd yogadocent en opgeleid in verschillende stromingen. Zij heeft ruim 2500 mensen opgeleid tot Stoelyogadocent en duizenden mensen les gegeven in yoga en meditatie. Het online lessenpakket is ontwikkeld zodat mensen die nog geen les locatie bij hen in de buurt hebben toch Stoelyoga kunnen beoefenen.

Direct bestellen

Bekijk hier alvast een gratis videoles uit het online lessenpakket