Volg online Stoelyoga les

Wil je eenvoudig en blessurevrij yoga beoefenen? Of zoek je een effectief pauzemoment tijdens werk? Dan is ‘Online Stoelyoga Les’ iets voor jou! Aan de hand van 100 houdingen en series uit het boek Stoelyoga voor iedereen! Gezond en fysiek beperkt heeft Paula Jap Tjong 45 videolessen en 5 geleide meditaties opgenomen die je thuis of op je werk kunt doen. Met o.a. lessen voor in de ochtend, avond, achter je bureau, voor soepele nek en schouders, energie en focus, mindful breaks en veel meer..

Voor wie is Online Stoelyoga Les bedoeld?

  • Iedereen die thuis of op het werk stoelyoga wilt beoefenen.
  • Yogaleraren, beweegagogen en sportdocenten die inspiratie zoeken voor hun lessen.

Er is geen ervaring met yoga nodig. Voor ieder moment is er een geschikte yogales om te beoefenen. Je kunt dit alleen doen of samen met anderen – het enige wat je nodig hebt is een stoel en een klein beetje tijd. Als je regelmatig aan (stoel)yoga doet, dan zijn de vele voordelen van lange duur!

Geen abonnement maar éénmalig € 69,- voor het gehele les aanbod.

Direct bestellen

Belangrijk!

Mensen met lichamelijke klachten zijn soms onzeker of yoga wel geschikt voor hen is. Bij het beoefenen van de houdingen is het van belang je grenzen te (leren) kennen en te respecteren. Een houding mag je bijvoorbeeld wel voelen, maar hij mag nooit pijn doen. Pijn is een teken van het lichaam dat je te ver bent gegaan. Doe elke houding daarom rustig en met aandacht. Blijf voelen. Het is belangrijk om te onthouden dat iedere beweging bijdraagt aan een gezond lichaam. Bij twijfel of pijn is het aangeraden om een arts te raadplegen.

Bestel ‘Online Stoelyoga Les’ en geniet van de vele lessen

  • Oefen waar en wanneer je wilt.
  • Lessen van 5, 10, 20, 30 en 60 minuten.
  • Houd levenslang toegang tot de lessen.
  • Doe mee middels je smartphone, tablet, computer of TV.
Direct bestellen
Stoelyoga online lessen

Over Paula – de instructrice

Paula Jap Tjong is gecertificeerd yogadocent en opgeleid in verschillende stromingen. Zij heeft honderden mensen opgeleid tot Stoelyogadocent en duizenden mensen les gegeven in yoga en meditatie. Nederland telt inmiddels 300 openbare leslocaties. Een mooie start, maar nog lang niet genoeg om aan de vraag te voldoen. Het online lessenpakket is ontwikkeld zodat mensen die nog geen les locatie bij hen in de buurt hebben toch Stoelyoga kunnen beoefenen.

Volg je liever de lessen in het Engels? Sinds 2021 hebben wij onder de naam: Chair Yoga World een Engelstalig platform. Klik hier voor onze boeken, cursussen en online lessen in het Engels.

Direct bestellen

Bekijk hier alvast een gratis videoles uit het online lessenpakket