Ben jij op zoek naar meer fysieke en mentale ontspanning? Bekijk dan onze boeken!

Nieuw! Kantooryoga Oefen Set

boeken

Kantoor Yoga Oefen Set

Voorkom klachten, voel je beter en wees productiever. Steeds meer mensen zijn afhankelijk van computers, zowel thuis als op het werk. Dit betekent dat we veel uren zittend doorbrengen – vaak in een slechte houding. Veelgehoorde klachten zijn dan ook pijnlijke handen, polsen, schouders, nek en lage rug.

Voorkom klachten, voel je beter en wees productiever. Deze oefen set voor jouw bureau herinnert je dagelijks om een paar keer per dag één minuut in jezelf te investeren.

Door elke dag een aantal oefeningen te doen houd je energie over na je werkdag. Hoe vaker je oefent, hoe meer voordelen je ervaart.

  • versoepelt je spieren
  • verbetert je houding
  • verhoogt de concentratie
  • werkt ontspannend

Yogadocent Paula Jap Tjong heeft 28 yogahoudingen en adem- en ontspanningstechnieken samengesteld die de bloedsomloop stimuleren, je houding verbeteren en je vitaliteit herstellen. De oefeningen kunnen zittend of staand achter je bureau worden gedaan. Of je nou thuis bent of op je werk!

€ 12,50 gratis verzending in Nederland. Bestel er 2, krijg een 3e cadeau!

Woon je in België? Bestel dan onze boeken bij www.nomadyoga.be “Jouw favoriete multibrand yoga shop. Een duurzame lifestyle collectie gekozen met een hart voor yoga.”

 

 

Wil jij Kantooryoga leren geven aan het bedrijfsleven? Bekijk hier onze online verdiepingsworkshop: ‘Leer kantooryoga geven’.

Bestel direct

Hét complete Stoelyoga boek!

Blijf fysiek & Mentaal fit met Stoelyoga
Geschreven door: Paula Jap Tjong

Stoelyoga voor iedereen is het meest complete boek over Stoelyoga. Met meer dan 150 houdingen en series en fijne videolessen en audio meditaties heb je alle informatie om te genieten van in aandacht bewegen. Zou je vaker ontspannen willen zijn? Heb je last van stijve spieren en zit je meer dan zes uur per dag? Dan is Stoelyoga dé methode om fysiek en mentaal fit te blijven. Stoelyoga maakt het lichaam sterk, soepel en ontspannen en geeft een goed gevoel. Het bevordert de bloedcirculatie, heft blokkades op en stimuleert het immuunsysteem. Zo blijft je lichaam vitaal en je geest rustig.

•Iedereen kan meedoen, ook als je minder mobiel bent.
•Geen fitheid of lenigheid vereist.
•Omkleden is niet nodig.
•Als ontspan- en oplaadmoment op je werk of voor beweging en ontspanning thuis.

€ 32,00 nú gratis verzending in Nederland.

Wil je zien hoe je met alle houdingen en series uit dit boek lessen samenstelt? Vloeiend van de ene houding overgaat naar een volgende? Trakteer jezelf dan op een online lessenpakket en ontvang € 5,- korting op het boek. 

Bestel direct
boek

Yoga voor mensen met dementie
Geschreven door: Paula Jap Tjong

Ben jij beweegprofessional of mantelzorger en wil je op een veilige manier met mensen met dementie bewegen en ontspannen? Dan biedt dit handboek je alle handvatten die je nodig hebt! Paula laat heel duidelijk zien hoe je yoga kunt geven op een manier die past bij de behoeften en mogelijkheden van mensen met dementie; ook via de bijbehorende mp3-geleide meditaties en videolessen. Stoelyoga is voor ouderen met dementie nog beter dan andere vormen van lichaamsbeweging en zelfs muziektherapie, zo laat recent onderzoek zien. Yoga bevordert niet alleen de lichamelijke conditie, maar geeft mensen ook een moment van rust in het hier en nu. Juist die mindfulness en ademoefeningen blijken goed te werken tegen depressie, hoofdpijn, stress en slapeloosheid.

€ 49,00 nú gratis verzending alleen in Nederland.

Woon je in België? Bestel dan onze boeken bij www.nomadyoga.be “Jouw favoriete multibrand yoga shop. Een duurzame lifestyle collectie gekozen met een hart voor yoga.”

Bekijk hier de bijbehorende verdiepingsworkshop: ‘Leer yoga geven aan mensen met dementie’.

Bestel direct

Zij gingen je reeds voor….

“Wat een compleet boek! Ik was op zoek naar meer ontspanning en beweging tijdens werk en dat heb ik nu gevonden. Heb mijn collega’s nu ook aan de stoelyoga gekregen.”
Blijf fysiek & Mentaal fit met Stoelyoga
– Isabel, oktober 2019
stoelyoga voor hartpatiënten

Over de auteur Paula Jap Tjong

Paula Jap Tjong is gecertificeerd yogadocent en opgeleid in verschillende stromingen. Zij heeft honderden mensen opgeleid tot Stoelyoga docent en duizenden mensen les gegeven in yoga en meditatie. Nederland telt inmiddels 300 openbare leslocaties. Een mooie start, maar nog lang niet genoeg om aan de vraag te voldoen.

Om mijn kennis over Stoelyoga nog verder te kunnen verspreiden heb ik verschillende boeken geschreven dat de basis van Stoelyoga uitlegt en waarin toegankelijke oefeningen staan om meteen zelf aan de slag te kunnen.

Bestel Stoelyoga boek
Bestel Yoga & Dementie boek

Zij gingen je reeds voor….

“Ik wil u bedanken voor dit mooie boek. Het is duidelijk geschreven met mooie foto’s. Ik heb het online lessenpakket erbij besteld en doe nu elke ochtend een les mee op mijn computer. Merk nu twee maanden bezig en al een stuk soepeler.”
Blijf fysiek & Mentaal fit met Stoelyoga
-Theo, november 2019