boeken

Kantoor Yoga Oefen Set

Voorkom klachten, voel je beter en wees productiever. Steeds meer mensen zijn afhankelijk van computers, zowel thuis als op het werk. Dit betekent dat we veel uren zittend doorbrengen – vaak in een slechte houding. Veelgehoorde klachten zijn dan ook pijnlijke handen, polsen, schouders, nek en lage rugpijn.

Deze oefen set voor jouw bureau herinnert je om dagelijks een paar keer per dag één minuut in jezelf te investeren. Door elke dag een aantal oefeningen te doen houd je energie over na je werkdag. Hoe vaker je oefent, hoe meer voordelen je ervaart.

  • versoepelt je spieren
  • verbetert je houding
  • verhoogt de concentratie
  • werkt ontspannend

Yogadocent Paula Jap Tjong heeft 28 yogahoudingen en adem- en ontspanningstechnieken samengesteld die de bloedsomloop stimuleren, je houding verbeteren en je vitaliteit herstellen. De oefeningen kunnen zittend of staand achter je bureau worden gedaan. Of je nou thuis bent of op je werk!

€ 12,50 gratis verzending in Nederland. Bestel er 2, krijg een 3e cadeau!

Bestel direct

Hét complete Stoelyoga boek!

Blijf fysiek & Mentaal fit met Stoelyoga

Stoelyoga voor iedereen, is het meest complete boek over Stoelyoga. Met meer dan 150 houdingen en series en fijne videolessen en audio meditaties heb je alle informatie om te genieten van in aandacht bewegen. Zou je vaker ontspannen willen zijn? Heb je last van stijve spieren en zit je meer dan zes uur per dag? Dan is Stoelyoga dé methode om fysiek en mentaal fit te blijven. Stoelyoga maakt het lichaam sterk, soepel en ontspannen en geeft een goed gevoel. Het bevordert de bloedcirculatie, heft blokkades op en stimuleert het immuunsysteem. Zo blijft je lichaam vitaal en je geest rustig.

•Iedereen kan meedoen, ook als je minder mobiel bent.
•Geen fitheid of lenigheid vereist.
•Omkleden is niet nodig.
•Als ontspan- en oplaadmoment op je werk of voor beweging en ontspanning thuis.

€ 32,00

Wil je zien hoe je met alle houdingen en series uit dit boek lessen samenstelt? Vloeiend van de ene houding overgaat naar een volgende? Trakteer jezelf dan op een online lessenpakket en ontvang € 5,- korting op het boek. 

Bestel direct
boek

Yoga voor mensen met dementie

Ben jij beweegprofessional of mantelzorger en wil je op een veilige manier met mensen met dementie bewegen en ontspannen? Dan biedt dit handboek je alle handvatten die je nodig hebt! Paula laat heel duidelijk zien hoe je yoga kunt geven op een manier die past bij de behoeften en mogelijkheden van mensen met dementie; ook via de bijbehorende mp3-geleide meditaties en videolessen. Stoelyoga is voor mensen met dementie nog beter dan andere vormen van lichaamsbeweging en zelfs muziektherapie, zo laat recent onderzoek zien. Yoga bevordert niet alleen de lichamelijke conditie, maar geeft mensen ook een moment van rust in het hier en nu. Juist die mindfulness en ademoefeningen blijken goed te werken tegen depressie, hoofdpijn, stress en slapeloosheid.

€ 49,00

Bekijk hier de bijbehorende verdiepingsworkshop: ‘Leer yoga geven aan mensen met dementie’.

Bestel direct

Zij gingen je reeds voor….

“Wat een compleet boek! Ik was op zoek naar meer ontspanning en beweging tijdens werk en dat heb ik nu gevonden. Heb mijn collega’s nu ook aan de stoelyoga gekregen.”
Blijf fysiek & Mentaal fit met Stoelyoga
– Isabel –
stoelyoga voor hartpatiënten

Over de auteur Paula Jap Tjong

Paula Jap Tjong is gecertificeerd yogadocent en meditatieleraar en opgeleid in verschillende stromingen. Zij heeft inmiddels aan duizenden mensen les gegeven en ruim 2500 mensen opgeleid tot Stoelyoga docent.

Bestel Stoelyoga boek
Bestel Yoga & Dementie boek

Zij gingen je reeds voor….

“Ik wil u bedanken voor dit mooie boek. Het is duidelijk geschreven met mooie foto’s. Ik heb het online lessenpakket erbij besteld en doe nu elke ochtend een les mee op mijn computer. Merk nu twee maanden bezig en al een stuk soepeler.”
Blijf fysiek & Mentaal fit met Stoelyoga
-Theo, november 2019